ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΑ CITY FIELDS


Η ζωή είναι παιχνίδι... 

 

 

Μιας και τα παιδικά πάρτυ θέλουν πολύ χρόνο και κόπο για την οργάνωσή τους, ελάτε στον πολυχώρο City Fields και στο Foodball Cafe Restaurant, και αφήστε τα όλα αυτά σε εμάς για να απολαύσετε ένα αξέχαστο πάρτυ!!!  Αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν μπάλα, να διασκεδάσουν στον παιχνιδότοπο, να κατρακυλήσουν από τις τσουλήθρες και στα άλλα παιχνίδια.


 
                              

 Ελάτε στο χώρο μας... 
Το παιχνίδι είναι ελεύθερο και ομαδικό γι΄ αυτό και εμείς στα City Fields έχουμε δημιουργήσει για όλους εσάς, ένα χώρο 5000τ.μ. με 3 γήπεδα fustal, 1 mini futsal, 4 αίθουσες γενεθλίων και παιχνιδότοπο.  Το Foodball Cafe Restaurant, χωρητικότητας άνω των 200 ατόμων μπορεί να προσφέρει ώρες διασκέδασης δίνοντάς σας την επιλογή να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας.

                     


 

 Το σημαντικότερο... 
Επειδή νοιαζόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών σας, έχουμε επιλέξει το δάπεδο τόσο των γηπέδων όσο και του παιχνιδότοπου να είναι κατασκευασμένα από οικολογικό υλικό Eco Brown, το οποίο ΔΕΝ περιέχει τοξικές ουσίες και δεν είναι καρκινογόνο.

 

                          

 

 Όταν πεινάς... 
Το Foodball Cafe Restaurant αναλαμβάνει την καλύτερη οργάνωση του φαγητού για τους μικρούς και μεγάλους σας καλεσμένους, φτιαγμένο από τα έμπειρα χέρια των μαγείρων μας.  Προσφέρεται παιδικό μενού, μπουφέ επίλεγμένο από εσάς ή και φαγητά της ώρας από το πλούσιο μενού μας.